nra.lv for iPhone

nra.lv for iPhone 1.2

iOS / Mediju Nams / 0 / Spesifikasi penuh
Penerangan

Aplikcijas lietoana - msdiens tas ir pasaprotami! Ja esi iescis last kdu grmatu, tu tau to katru vakaru neslp atpaka grmatu plaukt, aiz stikla un atslgas, bet gan noliec "pa rienam" uz sava darbagalda. Ar portlu nra.lv ir tiei tpat. T ir visinteresantk un nodergk lasmviela, kas katru rtu atjaunojas. Noliec msu portla aplikciju uz savas "darba virsmas" un lieto, kad vlies.

Kde skt lietot portla nar.lv aplikciju? Jo tava diena var izsakatties di.....

....ja no rta vien rok tev ir kafijas tase, bet otr zobu birste, tas nenozm, ka nekam citam nav vietas un laika. Uzklik ini nra.lv aplikatif un iesc dienu ar pau btiskko.

... j, protams. odien tu atkal aizguljies un kav. Tau, nonkot darb, nebrauc ar liftu, bet izvlies kpt pa kpnm! Pirmkrt, tas ir veselgi. Otrkrt, 75 pakpieni ir pietiekoi daudz, lai uzklikintu uz nra.lv aplikcijas un uzzintu, ka odien Rg skuas darboties sniegputea bietes un pilstas iels valda haoss. Savukrt - informts nozm apbruots!

... odien tev ir plnota svarga darba tikans. Nenoliedzami - tu vlies atstt labu iespaidu, justies paprliecints, erudts un uzturt sarunu. Nekav laiku, lasdams kaudzm saretu ziu un ekonomistu ptjumus. Sc katru rtu ar portla nra.lv aplikciju, "pa tieo" nonkot pai msu komenttju viedokiem. Tajos ir viss, kas btisks odienas Latvij.

...tavs prieknieks ir nepieldzams un ikdienas darbos tev nav vaas ilgi irstt socilos tklus, lai uzzintu, kas ir sdienas karstks tmas un par ko #tautaruna. Portls nra.lv visu "melno darbu" izdars tav viet un visas interestants soctklu zias tu tri atradsi msu slejs.

...braucot no darba un sot sabiedriskaj transport, tev ir tiei piecas mintes brvas laika, lai pirms vakara viesbm uzzintu kdu joku un interestantu galda spli. Aplikcija aus atvrt portlu zibengi un ar vienu kliki nonkt pie vlam raksta.

Spesifikasi penuh
Penerbit Mediju Nams
Laman web penerbit https://nra.lv/
Tarikh pelepasan 2020-08-06
Tarikh ditambahkan 2020-08-06
Kategori Penyemak Imbas
Sub kategori Pembaca Berita & Pembaca RSS
Versi 1.2
Keperluan Os iOS
Keperluan Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Harga Free
Muat turun setiap minggu 0
Jumlah muat turun 0

Comments:

Paling popular